Image
Fålesloråsen
Text

Fålesloråsen

Enebolig, Ski


Byggeår                         2006

Oppdragsgiver            Eli Eines, Roald Amlien

Kostnader                     -

Areal                               168 m2 BTA


Image
Fålesloråsen
Text


Text

Utfordring var å bygge en bolig med atelier for et kunstnerpar innenfor stramme økonomiske rammer. Tomten hadde sine egne utfordringer med støyutsatt beliggenhet nær E6 og E18. Huset er formet som en støyskjerm med en lukket fasade mot de trafikerte veiene. På den andre siden er huset åpnet opp mot en skjermet hage. Innvendig gulv i plasstøpt betong videreføres på uteplassen og avsluttes mot eksisterende bergknaus.

I interiørene er det benyttet røffe og rimelige overflater som samspiller i

arkitektonisk uttrykk og har solide materialkvaliteter.


Medarbeidere

Lars Lantto

<  Tilbake


Text


Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon