Image
Gullhauggrenda
Text

Gullhauggrenda

Enebolig, Bærum


Byggeår                    2005

Oppdragsgiver       Håkon Berget, Nini Ulland

Kostnader                -

Areal                          200 m2 BTA

Image
Gullhauggrenda
Text


Text

Huset ligger i utkanten av et eneboligområde, vendt mot skogen / friareal. Huset lukker seg mot nabobebyggelsen og åpner seg opp mot skogen. Huset gjenspeiler hovedformen fastsatt i reguleringsbestemmelsene for boligområdet, men har fått sitt eget uttrykk ved at de tre ulike etasjene er artikulert individuelt i eksteriøret. Dette er videreført i interiørene hvor de ulike etasjene har fått ulike materialkvaliteter.


Medarbeidere

Lars Lantto


<  Tilbake


Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon